B-kurssi-1-me.jpg
pikkukuva-2-me.jpg

B - Paketti 1

Hen­ki­lö­au­to­kurs­sim­me alkavat joka maanantai ja kes­ki­viik­ko klo:15.00-17.30. Il­moit­tau­tua voit netissä, tai soit­ta­mal­la!

Paketti 1 on esim. hyvä vaihtoehto jo jonkun ajokortin omistaville, tai entuudestaan jo ajokokemusta omaaville oppilaille.

Kurssilla ajetaan 7 ajotuntia simulaattorilla, jolla käydään läpi mm. auton käsittelyä,ajolinjoja, liikennetilanteiden hallintaa niin maantiellä kuin taajama-ajossakin. Lisäksi keskitytään erillaisten riskitilanteiden hallintaan ja opetellaan ennakoimaan tyypillisimpiä vaaratilanteita liikenteessä. Simulaattorilla käydään myös pimeänkoulutus.


7 ajotuntia käydään oikealla autolla ja henkilöautotunnit voidaan painottaa lähemmäs ajokoetta ajettaviin ajotunteihin, joilla sovelletaan mm. simulaattorilla opittuja aiheita.

Lisäksi käydään ajo­har­joit­te­lu­ra­dal­la, että saadaan oikea tuntuma liukkaissa olosuhteissa ajamiseen oikealla autolla! Ajotunnit sovitaan henkilökohtaisesti oppilaan kanssa joustavasti ja oppilaan tarpeet huomioiden. 


Teoriatunnit: Kurssiin kuuluu/sisältyy 4 teoriatuntia (EAS) eli liikenteen perusteet. Nämä ovat pakollisia, jos oppilaalla ei ole mitään aikaisempaa ajokorttia.

Jos oppilaalla on jo aikaisempi ajokortti, näitä teoriatunteja ei ole enää pakko suorittaa.

Teoriatunnit voi suorittaa perinteisesti luokassa, tai helposti ja kätevästi netissä.

Autokoululta saa ohjeet teoriatuntien suorittamiseen netissä!


Ris­kien­tun­nis­ta­mis­kurs­si: Kurssiin kuuluu myös Ris­kien­tun­nis­ta­mis­kurs­si (RTK), johon sisältyy 4 ajotuntia ja 4 teoriatuntia. Nämä ovat pakollisia, vaikka oppilaalla on jo aikaisempi muu ajokortti. Paketti 1 sisältää nämä ajotunnit ja teoriatunnit eikä niistä tule lisämaksua!  

Hiilikuitu-me.jpg

Yritys

Keravan liikennekoulu Oy

1090259-3

Perustettu 1996

Ota Yhteyttä

Lähetä kysymys!


Sähköpostiposti:

toimisto@ke­ra­van­lii­ken­ne­kou­lu.fi


Puhelin: 

050 3814389

Ma-pe 9.00-17.30


Kauppakaari 13 A 2-kerros

04200 Kerava

Toimistomme on avoinna:

Ma 15.00-17.30 

Ke 15.00-17.30


KATSO TARKKA SIJAINTIMME TÄSTÄ

Ⓒ Keravan liikennekoulu Oy 2018. Kaikki oikeudet pidätetään.

Yksityisyyskäytäntö