B-kurssi-2-me.jpg
pikkukuva-2-me.jpg

B - Paketti 2

Henkilöautokurssimme alkavat joka maanantai ja keskiviikko klo: 15.00-17.30. Ilmoittautua voit netissä, tai soittamalla!

Paketti 2 on esim. erinomainen vaihtoehto jo jonkun ajokortin omistavalle, tai entuudestaan jo ajokokemusta omaaville oppilaille. Soveltuu kuitenkin myös oppilaalle, jolla ei ole ajokokemusta, tai muuta ajokorttia ennestään. Paketti 2 on suosituin vaihtoehtomme!

Kurssilla ajetaan 4 ajotuntia simulaattorilla, jolla käydään läpi mm. ajolinjoja, liikennetilanteiden hallintaa niin maantiellä kuin taajama-ajossakin. Keskitytään erillaisten riskitilanteiden hallintaan ja opetellaan ennakoimaan tyypillisimpiä vaaratilanteita liikenteessä. Simulaattorilla käydään myös pimeänkoulutus.

10  ajotuntia käydään oikealla autolla ja henkilöautotunteja voidaan ajaa yhdessä/sekaisin simulaattoriajotuntien kanssa. Ajotunneilla sovelletaan teoriassa ja käytännössä opittuja liikennetilanteita, sekä liikenneaiheita.

Lisäksi käydään ajoharjoitteluradalla, että saadaan oikea tuntuma liukkaissa olosuhteissa ajamiseen oikealla autolla! Ajotunnit sovitaan henkilökohtaisesti oppilaan kanssa joustavasti ja oppilaan tarpeet huomioiden.

Teoriatunnit: Kurssiin kuuluu/sisältyy 4 teoriatuntia (EAS) eli liikenteen perusteet. Nämä ovat pakollisia, jos oppilaalla ei ole mitään aikaisempaa ajokorttia.

Jos oppilaalla on jo aikaisempi ajokortti, näitä teoriatunteja ei ole enää pakko suorittaa.

Teoriatunnit voi suorittaa perinteisesti luokassa, tai helposti ja kätevästi netissä.

Autokoululta saa ohjeet teoriatuntien suorittamiseen netissä!

Riskientunnistamiskurssi: Kurssiin kuuluu myös riskientunnistamiskurssi (RTK), johon sisältyy 4 ajotuntia ja 4 teoriatuntia. Nämä ovat pakollisia, vaikka oppilaalla on jo aikaisempi muu ajokortti. Paketti 2 sisältää nämä ajotunnit ja teoriatunnit eikä niistä tule lisämaksua!

toimisto@keravanliikennekoulu.fi