RTK-ja-EAS-me.jpg
vy%C3%B6-ja-mittari-me.jpg

Täydellinen paketti aloittaa opetuslupa-opettaminen!

EAS + RTK yhteispakettikoulutukset alkavat joka maanantai ja keskiviikko klo:15.00-17.30. Ilmoittautua voit netissä, tai soittamalla!

EAS + RTK - paketti on erinomainen, helppo ja edullinen vaihtoehto aloittaa ajokortin suorittaminen opetusluvalla!

Kurssilla käydään ensin 4 teoriatuntia liikenteen perusteista. Oppilas voi valita itse suorittaako teoriatunnit kätevästi netissä, vai perinteisesti luokassa.

Oppilas saa täydellisen oppimateriaalin, johon mm. sähköinen oppikirja ja nettitunnukset, joilla voi harjoitella teoriakoetta varten.

Ajamisen harjoittelun voi aloittaa, kun teoriatunnit liikenteen perusteista (EAS) on suoritettu. Oppilas saa todistuksen EAS-teorioiden käynnistä teoriakoetta varten.

Myös riskientunnistuskurssin teoriatunnit olisi hyvä suorittaa ennen teoriakoetta.

Ajotunteja on 4 ja ajotunneilla käydään läpi ajamista taajama- ja, maantieliikenteessä, ajoharjoittelua liukkaissa ja vaikeissa ajo-olosuhteissa ja pimeällä ajamisen koulutus.

EAS + RTK paketissa liukasratakoulutus käydään oikealla autolla ja aidolla ajoharjoitteluradalla. Myös liikenneajotunnit käydään oikealla autolla. Pimeän koulutus suoritetaan simulaattorilla.

Kurssin käymisen jälkeen oppilas saa todistuksen ajokokeeseen menoa varten.

toimisto@keravanliikennekoulu.fi