RTK-kortillinen-me.jpg
unsplash-gts_Eh4g1lk-me

RTK-koulutus ajo­kor­til­li­sil­le

RTK-kurssimme alkavat joka maanantai ja kes­ki­viik­ko klo:15.00-17.30 Il­moit­tau­tua voit netissä, tai soit­ta­mal­la!

Ris­kien­tun­nis­ta­mis­kou­lu­tus on pakollinen käydä, jos on suorittanut henkilöautokortin ennen 1.7.2018, mutta entinen syventävä vaihe on jäänyt suorittamatta.  Aikaa riskikoulutuksen suorittamiseen on 2 vuotta ajokokeen läpäisystä.

Kun B-ajokortti on jo ennestään ajotunteja tarvitsee ajaa 3, RTK-koulutukseen kuuluu ajamista taajamaliikenteessä, maantiellä ja ajoharjoittelua liukkaissa ja vaikeissa ajo-olosuhteissa. Pimeän ajon koulutusta ei tarvitse kuitenkaan suorittaa, sillä ennen ajokoetta suoritettu pimeän ajon koulutus korvaa, RTK-kurssin pimeänkoulutuksen.

Teoriatunteja on 4 ja ne voi käydä perinteisesti luokassa, tai kätevästi netissä.Teoriaosuudessa tutustutaan mm. autossa oleviin turvalaitteisiin. Tutkimme erilaisia kolaritilanteita ja syitä niiden syntymiseen. Kurrsilla käydään myös ennakointia ja varautumista erilaisiin vaaratilanteisiin.

Kurssin ajoharjoittelut ajetaan henkilöautolla, jolloin mm. liukkaiden olosuhteiden harjoittelu voidaan suorittaa mahdollisimman aidoissa olosuhteissa.

Kurssin käymisen jälkeen oppilas saa todistuksen, joka toimitetaan ajovarmaan.

toimisto@ke­ra­van­lii­ken­ne­kou­lu.fi

Yh­teis­työs­sä