RTK-31-me.jpg
unsplash-gts_Eh4g1lk-me

3 ajotuntia hen­ki­lö­au­tol­la ja 1 si­mu­laat­to­ril­la

RTK-kurssimme alkavat joka maanantai ja kes­ki­viik­ko klo:15.00-17.30. Il­moit­tau­tua voit netissä, tai soit­ta­mal­la!

3+1 kurssi on erinomainen vaihtoehto ris­kien­tun­nis­tus­kurs­sin suorittamiseen!

RTK-koulutukseen kuuluu 4 ajotuntia ja 4 teoriatuntia. Ajotunneilla käydään läpi

ajamista taajama- ja, maantieliikenteessä, ajoharjoittelua liukkaissa ja vaikeissa ajo-olosuhteissa ja pimeällä ajamisen koulutus.

Kurssin ajoharjoittelut ajetaan: 3 ajotuntia henkilöautolla, joihin kuuluu mm. taajama- ja maantieajaminen ja liukkaan ajon harjoittelu ajo­har­joit­te­lu­ra­dal­la henkilöautolla. Oikealla autolla ajettaessa saat parhaan mahdollisen tuntuman vaikeissa ja liukkaissa olosuhteissa ajamiseen!

1 ajotunti ajetaan simulaattorilla. Ajotunnilla suoritetaan pimeän ajon koulutus, jossa keskitytään mm. oikeaan valojen käyttöön ja erilaisiin riskeihin mitä pimeällä ajamiseen liittyy.

Teoriatunteja on 4 ja ne voi käydä perinteisesti luokassa, tai kätevästi netissä. Teoriaosuudessa tutustutaan mm. autossa oleviin turvalaitteisiin. Tutkimme erilaisia kolaritilanteita ja syitä niiden syntymiseen. Kurrsilla käydään myös ennakointia ja varautumista erilaisiin vaaratilanteisiin.

Kurssin käymisen jälkeen oppilas saa todistuksen ajokokeeseen menoa varten.

toimisto@ke­ra­van­lii­ken­ne­kou­lu.fi

Yh­teis­työs­sä