Yritys-me.jpg
tilat-me.jpg

Keravan liikennekoulu

Tervetuloa palvelevaan ja luotettavaan hyvän mielen autokouluun! Nyt jo yli 23 vuotta keravalla.

Olemme aivan keravan ydinkeskustassa, kauppakeskus karusellin välittömässä läheisyydessä sijaitseva täyden palvelun autokoulu, joka tarjoaa asiakkailleen nykyaikaista koulutusta lähes 30 vuoden kokemuksella. Meiltä saat henkilöauto-, moottoripyörä-, sekä mopokoulutusta opetukseen mainiosti soveltuvalla kalustolla. Lisäksi autokoulussamme on mahdollista suorittaa ensimmäisen ajokortin suorittajan teoriakoulutuksen (EAS) ja riskientunnistamiskoulutuksen (RTK).

Kokeneet ja motivoituneet opettajamme, uudet nettiohjelmistot sekä viihtyisät opetustilat ja aina tarjolla olevat virvokkeet takaavat sen, että ilmapiiri on miellyttävä ja opiskelu rentoa. Autokoulussamme jokaiseen oppilaaseen suhtaudutaan yksilönä: kullekin oppilaalle on mahdollista laatia henkilökohtainen ja joustava lukujärjestys, jotta opiskelu ja ajotunnit eivät sotkisi muuta arkea. Ajotunnit sovitaan henkilökohtaisesti oppilaan kanssa joustavasti ja oppilaan omat tarpeet huomioiden.

Meillä teoriatunnit voi käydä helposti ja kätevästi netissä, tai perinteisesti luokassa. Näin oppilas voi itse valita hänelle sopivimman tavan suorittaa mahdollinen teoriaopetus.

Suhtaudumme vakavasti asiakkaidemme turvallisuuteen, minkä vuoksi päivitämme ajokalustoamme ja jatkuvasti.

Tervetuloa palvelevaan hyvän mielen autokouluun!

toimisto@keravanliikennekoulu.fi